Kontrel Paneli
Profiliniz Bilgiler Seçenekler İmza Avatar |
Sosyal Arkadaş ve Tanınmamış Üye listesi Grup |
Özel Mesaj Gelen Kutusu ÖM Gönder |
Gözlenmiş Konular |
Arama
Kimler hatta?
Toplam 79 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 79 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 286 kişi Paz Kas. 03, 2024 3:57 am tarihinde online oldu.
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde ===> DéATh KİNG FORUM <=== adresi saklayın ve paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde DéaTh KİNG FORUM adresi saklayın ve paylaşın
Istatistikler
Toplam 23 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: dilekk
Kullanıcılarımız toplam 2034 mesaj attılar bunda 1993 konu
Fuat - Tembel şarkı sözü
1 sayfadaki 1 sayfası
Fuat - Tembel şarkı sözü
Microyu ver kasnağı ger işle rapi korsanı yere ser ateşin etrafında çember dans etmeyen herkes tembel (4x)
Batı Berlin geri geldi yoooo kaldır elleri yooo yooo yoooo kalksın kalçayı salla yoo aksın rap yıldız parla yoo yavaş depar at sessiz bağır ali atıpın beyni sağır fuatı çağır aştım senin gibi citleten çıkmadım oturmak mesleğim gaz çıkar adım adım kenetse olması gereken gazetede eleştirenleri bir kemere hapseden kemeri bağla burnu düşmeden leş kargası gözünü liğmelemeden
Gel kulak ver burnun kopsun nagga da yazarım kafan boşluk ayvalık tostu gibi oldun gir kovuğuma yordun kül olan kordu
Microyu ver kasnağı ger işle rapi korsanı yere ser ateşin etrafında çember dans etmeyen herkes tembel (2x)
Batı Berlin geri geldi yoooo kaldır elleri yooo yooo yoooo kalksın kalçayı salla yoo aksın rap yıldız parla yoo yavaş depar at sessiz bağır ali atıpın beyni sağır fuatı çağır aştım senin gibi citleten çıkmadım oturmak mesleğim gaz çıkar adım adım kenetse olması gereken gazetede eleştirenleri bir kemere hapseden kemeri bağla burnu düşmeden leş kargası gözünü liğmelemeden
Gel kulak ver burnun kopsun nagga da yazarım kafan boşluk ayvalık tostu gibi oldun gir kovuğuma yordun kül olan kordu
Microyu ver kasnağı ger işle rapi korsanı yere ser ateşin etrafında çember dans etmeyen herkes tembel (2x)
Similar topics
» Fuat - Fuat (feat. Ceza) Verdigim Tohumlari Ekin şarkı sözü
» Fuat - Fuat (ft. Stress Sirtlan - iki Lyricist) şarkı sözü
» Fuat - Fuat feat. (Eski)KuvvetMira - Fok şarkı sözü
» Fuat - 5-0 şarkı sözü
» Fuat - Tey Tey Tey şarkı sözü
» Fuat - Fuat (ft. Stress Sirtlan - iki Lyricist) şarkı sözü
» Fuat - Fuat feat. (Eski)KuvvetMira - Fok şarkı sözü
» Fuat - 5-0 şarkı sözü
» Fuat - Tey Tey Tey şarkı sözü
1 sayfadaki 1 sayfası