Kontrel Paneli
Profiliniz Bilgiler Seçenekler İmza Avatar |
Sosyal Arkadaş ve Tanınmamış Üye listesi Grup |
Özel Mesaj Gelen Kutusu ÖM Gönder |
Gözlenmiş Konular |
Arama
Kimler hatta?
Toplam 138 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 138 Misafir Yok
Sitede bugüne kadar en çok 286 kişi Paz Kas. 03, 2024 3:57 am tarihinde online oldu.
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde ===> DéATh KİNG FORUM <=== adresi saklayın ve paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde DéaTh KİNG FORUM adresi saklayın ve paylaşın
Istatistikler
Toplam 23 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: dilekk
Kullanıcılarımız toplam 2034 mesaj attılar bunda 1993 konu
Ceza - Nağmalup şarkı sözü
1 sayfadaki 1 sayfası
Ceza - Nağmalup şarkı sözü
adam öldürmek kolaydı ama bir fırın ekmek yemek,yemek gerek.bu kocaman dünyada insafsızlık dizboyu,alırsın eline kanasaı sıkarsın ,bıkarsın,konuşmaktan ama rap yapmaktan asla sakın ha! klasik rap sözcüklerini kullanmaktan yoruldum artık bizce yenilmek gerek, paly backcilerinişi yazın serinlemek kışın yüzlerini gerdirmemek gerek.nağmağlup olduğumuzuzu bile bile üstümüze geliyorsunuz.hadi ikileyin ikile!çektiğimiz çile tünelde bitti işte.ayağımıza dolananlar bilsin işiniz bitmek üzere.sansürlü rapçilersiniz hep üstünüz karalı ,kralınızgelse yıkamaz bu rapçi çocuklarını. karl kim olduğunu bilmiyorsunuz hala konuşuyorsunuz,kendinizi bizlere güldürüyorsunuz. newer stop tan çıkan çocuklar tünelin daima hizmetkarıdır. istisnalarla dolu hayatımız rapte hata yapanları yaşatmayız,dünyaya duyuracağız sesimizi çekemeyeceksininiz sizler bizi
hey dj bize bak bu plağı pikapa tak bu rapçileri dünyaya yay heyyyyyyyy fatalrhyme underground yeahhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!
hey dj bize bak bu plağı pikapa tak bu rapçileri dünyaya yay heyyyyyyyy fatalrhyme underground yeahhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!
Similar topics
» Ceza - Şinanay (Ceza feat.Sezen Aksu) şarkı sözü
» Ceza - Benim Adım Ceza (feat. Dr. Fuchs) şarkı sözü
» Ceza - İç Savaş (Ceza Bölümü) şarkı sözü
» Ceza - Hip Hop Bir Bomba (Ceza Kısmı) şarkı sözü
» Ceza - Ceza Sahası şarkı sözü
» Ceza - Benim Adım Ceza (feat. Dr. Fuchs) şarkı sözü
» Ceza - İç Savaş (Ceza Bölümü) şarkı sözü
» Ceza - Hip Hop Bir Bomba (Ceza Kısmı) şarkı sözü
» Ceza - Ceza Sahası şarkı sözü
1 sayfadaki 1 sayfası