Kontrel Paneli
Profiliniz Bilgiler Seçenekler İmza Avatar |
Sosyal Arkadaş ve Tanınmamış Üye listesi Grup |
Özel Mesaj Gelen Kutusu ÖM Gönder |
Gözlenmiş Konular |
Arama
Kimler hatta?
Toplam 208 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 208 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 286 kişi Paz Kas. 03, 2024 3:57 am tarihinde online oldu.
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde ===> DéATh KİNG FORUM <=== adresi saklayın ve paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde DéaTh KİNG FORUM adresi saklayın ve paylaşın
Istatistikler
Toplam 23 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: dilekk
Kullanıcılarımız toplam 2034 mesaj attılar bunda 1993 konu
Cash Flow - Batı Yakası şarkı sözü
1 sayfadaki 1 sayfası
Cash Flow - Batı Yakası şarkı sözü
NAKARAT:
Hazırlıklar başladı gözümüzde yaş batı yakası rapte çekiyor baş
Bu nasıl bir savaş bu ne biçim markaj volkan çağdaş cash cardaş
ÇAĞDAŞ:
zaman tüneli diye bir olay yok burda ,insan olan harbidir gerisi budala,vur mala dedim kafiyeler yalın halde,bana meydan okuyan mc ler yerde nerde İZMİR bence rapte her bendende terkedende belli CASH FLOW eder teselli sayımız on beş eksi elli üç beş deli,toplandık bir araya bu gece sonunda,herşey yolunda mikrofonumda pes edenler kalleş,İZMİR işte burda selamlar yurda inanmadım asla, kurda kuşu puşta CASHFLOW bu uçta tek bir tuşla,uçtu gitti hayallerin duyguların sevgilerin dengelerin alt üst oldu bu parçada sallanan saltanatın soldu..
NAKARAT
VOLKAN:
damarlarımdaki kudret rapten ibaret,yükseliş için durmak yok mahfet,bu bir marifet ama önce sende hak et,kötü görüşü bence terk et.amacın olsun hep yükselmek, yüksekten düşmemek bizlerin elinde hep tebessüm olsun yüzünde gerçek gözünde west west gönlümde,düşünceme bak yolu kalbimde hissettim rest çektim kötü olana kastettiğim yanlış yola sapana hak yiyen canavarlara dönüşüm olmayacak,ölürüm ben hiphop uğruna rap yaptığım için teşekkür ederim yaradana..
NAKARAT
Hazırlıklar başladı gözümüzde yaş batı yakası rapte çekiyor baş
Bu nasıl bir savaş bu ne biçim markaj volkan çağdaş cash cardaş
ÇAĞDAŞ:
zaman tüneli diye bir olay yok burda ,insan olan harbidir gerisi budala,vur mala dedim kafiyeler yalın halde,bana meydan okuyan mc ler yerde nerde İZMİR bence rapte her bendende terkedende belli CASH FLOW eder teselli sayımız on beş eksi elli üç beş deli,toplandık bir araya bu gece sonunda,herşey yolunda mikrofonumda pes edenler kalleş,İZMİR işte burda selamlar yurda inanmadım asla, kurda kuşu puşta CASHFLOW bu uçta tek bir tuşla,uçtu gitti hayallerin duyguların sevgilerin dengelerin alt üst oldu bu parçada sallanan saltanatın soldu..
NAKARAT
VOLKAN:
damarlarımdaki kudret rapten ibaret,yükseliş için durmak yok mahfet,bu bir marifet ama önce sende hak et,kötü görüşü bence terk et.amacın olsun hep yükselmek, yüksekten düşmemek bizlerin elinde hep tebessüm olsun yüzünde gerçek gözünde west west gönlümde,düşünceme bak yolu kalbimde hissettim rest çektim kötü olana kastettiğim yanlış yola sapana hak yiyen canavarlara dönüşüm olmayacak,ölürüm ben hiphop uğruna rap yaptığım için teşekkür ederim yaradana..
NAKARAT
Similar topics
» Cash Flow - Af Yoktur Batı Yasasında şarkı sözü
» Cash Flow - Cash Kardeş şarkı sözü
» Cash Flow - Sus şarkı sözü
» Cash Flow - Kapilari Geç şarkı sözü
» Cash Flow - Dur Dedik Bak şarkı sözü
» Cash Flow - Cash Kardeş şarkı sözü
» Cash Flow - Sus şarkı sözü
» Cash Flow - Kapilari Geç şarkı sözü
» Cash Flow - Dur Dedik Bak şarkı sözü
1 sayfadaki 1 sayfası