DéaTh KİNG FORUM
KaYıt oLarak daha deTayLı ßiLqi edinebiLirsiniz...!
TeşekkürLer.!!!!!!!!!

Join the forum, it's quick and easy

DéaTh KİNG FORUM
KaYıt oLarak daha deTayLı ßiLqi edinebiLirsiniz...!
TeşekkürLer.!!!!!!!!!
DéaTh KİNG FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

RSS akısı

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Kimler hatta?
Toplam 138 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 138 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]

Sitede bugüne kadar en çok 286 kişi Paz Kas. 03, 2024 3:57 am tarihinde online oldu.
En iyi yollayıcılar
DarK_DéaTh_!nFaZ
Ogeday - Chronik (ft. Yesim Vatan)  şarkı sözü Vote_lcapOgeday - Chronik (ft. Yesim Vatan)  şarkı sözü Voting_barOgeday - Chronik (ft. Yesim Vatan)  şarkı sözü Vote_rcap 
KoLeRaM_SeMa
Ogeday - Chronik (ft. Yesim Vatan)  şarkı sözü Vote_lcapOgeday - Chronik (ft. Yesim Vatan)  şarkı sözü Voting_barOgeday - Chronik (ft. Yesim Vatan)  şarkı sözü Vote_rcap 

Sosyal yer imi

Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde ===> DéATh KİNG FORUM <=== adresi saklayın ve paylaşın

Sosyal bookmarking sitesinde DéaTh KİNG FORUM adresi saklayın ve paylaşın

Anahtar-kelime

eksik  

Istatistikler
Toplam 23 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: dilekk

Kullanıcılarımız toplam 2034 mesaj attılar bunda 1993 konu
Galeri

Ogeday - Chronik (ft. Yesim Vatan)  şarkı sözü Empty

Ogeday - Chronik (ft. Yesim Vatan) şarkı sözü

Ogeday - Chronik (ft. Yesim Vatan)  şarkı sözü Empty Ogeday - Chronik (ft. Yesim Vatan) şarkı sözü

Mesaj tarafından DarK_DéaTh_!nFaZ Ptsi Ağus. 31, 2009 12:45 am

Ne yapsam bos degil elimde
cagresiz kaldim gelme üstüme 2x

Nerdesin, en dik desin, isteyerek düsmedin, sen secmedin, incitmedin ama incildin bitsin diyorsun, yapma
Niye böyle olsun yanimzda kal, kiyamet kopsun, dertlerin son bulsun, her genc kiymetlidir bize, er gec kötüler gelir dize, sözüm isze
yaptigin kendine hakaret, hak etmedin, bunu fark ettin herkese, her insan özeldir, her insan tek dir, bezersiz degersiz degildir hayat, süren dolmadi, ezelden süren bu atisin hic son bulmadi, görüyorum korkmuyorsun ecelden o zaman kal sende gitme tez elden

Intihar cikis degil kacisdir, sana kalip carpmis mat yakisir, bir varsin yada bir yoksun, olan olsun diyorsun, son bulsun, egrisi dogrusu bu, yanliz degilsin, yanliz ölemezsin, eger gidersen, istezsen, seni ucuruma iten göremezsin

Birak yasamisrir beni hissetsen kalbinde yüreginde kendi güxünü hissetsen beyninde, saygi di hersey, cicekler kapanacak gidince, yapma etme bize cicek gerek, günes gerek tertemiz gelecek gerek, tek bir sebep, dertler bitecek hersey yoluna girecejm zorsa bunlari asmak youn sonsam yoksa solacak gencligin kararin buysa

seninleyiz beraberm birakma simdi hayatdan, kalk yatagindan, hakkini verm cünkü buna deger, evet buna deger, cünkü cekip gidersen eger, gelecek diger
Hüzünler senden sonra kalacak sönecekler birer birer, birak simdi bunlari, hayatin karmasasi alismasi zor, zorluklara karsi koymasi

DarK_DéaTh_!nFaZ
DarK_DéaTh_!nFaZ
DarK_DéaTh_!nFaZ
DarK_DéaTh_!nFaZ

http://death.benimforum.org

- Similar topics