Kontrel Paneli
Profiliniz Bilgiler Seçenekler İmza Avatar |
Sosyal Arkadaş ve Tanınmamış Üye listesi Grup |
Özel Mesaj Gelen Kutusu ÖM Gönder |
Gözlenmiş Konular |
Arama
Kimler hatta?
Toplam 168 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 168 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 286 kişi Paz Kas. 03, 2024 3:57 am tarihinde online oldu.
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde ===> DéATh KİNG FORUM <=== adresi saklayın ve paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde DéaTh KİNG FORUM adresi saklayın ve paylaşın
Istatistikler
Toplam 23 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: dilekk
Kullanıcılarımız toplam 2034 mesaj attılar bunda 1993 konu
Herşeyi yoktan yaratandır
1 sayfadaki 1 sayfası
Herşeyi yoktan yaratandır
Gökleri ve yeri yoktan var eden O'dur. Eşi de olmadığı halde, nasıl olur da çocuğu olur? Her şeyi yaratan O'dur. Ve O, herşeyi bilendir. (EN'AM/101)
Biz bir şeyi dilediğimiz zaman, ona sözümüz sadece "ol" dememizdir. O da hemen oluverir. (NAHL/40)
Gökleri ve yeri, yerli yerince yaratan O'dur. Bir şeye "ol" dediği gün hemen oluverir. O'nun sözü haktır. "Sûr"a üfürüldüğü gün de mülk ancak O'nundur. O, gizliyi ve açığı bilendir. O, hikmet sahibi, her şeyden haberdardır. (EN'AM/73)
O, göklerin ve yerin yoktan var edicisidir ve O, bir işin olmasını murad edince, ona yalnızca "ol!" der, o da hemen oluverir. (BAKARA/117)
(Allah şöyle buyurdu): "Ey Zekeriyya! Şüphesiz biz sana Yahya isminde bir oğlanı müjdeliyoruz. Bundan önce ona hiçbir adaş yapmadık."
Zekeriyya: "Rabbim! Karım kısır, ben de son derece kocamışken nasıl oğlum olabilir?" dedi.
(Allah yahut Cebrail ona şöyle) dedi: "Dediğin gibidir, (fakat) Rabbin buyurdu ki, bu işi yapmak bana kolaydır. Nitekim bundan önce seni yarattım. Halbuki sen hiçbir şey değildin." (MERYEM/7-9)
-
Biz bir şeyi dilediğimiz zaman, ona sözümüz sadece "ol" dememizdir. O da hemen oluverir. (NAHL/40)
Gökleri ve yeri, yerli yerince yaratan O'dur. Bir şeye "ol" dediği gün hemen oluverir. O'nun sözü haktır. "Sûr"a üfürüldüğü gün de mülk ancak O'nundur. O, gizliyi ve açığı bilendir. O, hikmet sahibi, her şeyden haberdardır. (EN'AM/73)
O, göklerin ve yerin yoktan var edicisidir ve O, bir işin olmasını murad edince, ona yalnızca "ol!" der, o da hemen oluverir. (BAKARA/117)
(Allah şöyle buyurdu): "Ey Zekeriyya! Şüphesiz biz sana Yahya isminde bir oğlanı müjdeliyoruz. Bundan önce ona hiçbir adaş yapmadık."
Zekeriyya: "Rabbim! Karım kısır, ben de son derece kocamışken nasıl oğlum olabilir?" dedi.
(Allah yahut Cebrail ona şöyle) dedi: "Dediğin gibidir, (fakat) Rabbin buyurdu ki, bu işi yapmak bana kolaydır. Nitekim bundan önce seni yarattım. Halbuki sen hiçbir şey değildin." (MERYEM/7-9)
-
Similar topics
» Herşeyi yaratandır
» Hayrı da, şerri de yaratandır
» Her şeyi ölçüyle yaratandır
» Herşeyi evirip çevirendir
» Herşeyi sarıp kuşatandır
» Hayrı da, şerri de yaratandır
» Her şeyi ölçüyle yaratandır
» Herşeyi evirip çevirendir
» Herşeyi sarıp kuşatandır
1 sayfadaki 1 sayfası